Bewust in balans Zijn

Afgelopen week sprak ik een vriendin die mij vroeg wat ik nu eigenlijk wilde met mijn nieuwe concept Anyway Vitaal….ik legde uit dat mijn missie is om mensen Bewust in balans te laten Zijn: in hun kracht, grenzen, uitdagingen en lichaam. Dat laatste hoort er voor mij volledig bij omdat je alleen in balans kunt zijn als je alle elementen daarin meeneemt geloof ik. De aanleiding voor mij om iets met vitaliteit te gaan doen was een eenvoudige keuze. Zelf kwam ik in aanraking met zuur-basen huishouding via mijn  kapper. Door zijn verhalen werd ik geïnteresseerd en ging ik cursussen volgen om meer verdieping te krijgen in het ontzuren en ontslakken. Zelf startte ik ook met het ontzuringsprogramma. Nu een jaar later, zijn mijn zuren voor het grootste deel verdwenen en heb ik ervoor gekozen om bewuster te gaan leven. Ik ben bewuster in wat ik eet en welke voeding bij mijn constitutie past, bewuster in hoe ik me inspan en ontspan, maar vooral ook bewuster in mijn gevoel en emoties.

De kennis die ik heb opgedaan is een aanvulling op wat ik al geleerd had en zo nog meer complementair aan mijn werk als coach, vooral in de re-integratietrajecten. Ik ontmoet dagelijks mensen die kampen met chronische ziektes, burn-out verschijnselen of psychische beperkingen, door de cliënt te zien als één geheel krijgt vitaliteit een andere lading. Vanuit dit perspectief kunnen mensen ervoor kiezen om niet alleen emotioneel weer sterk te worden en de juiste keuzes te maken en in balans te komen maar juist ook fysiek waardoor er een totaalbalans ontstaat. Nou ja, en dat wil ik dus uitdragen met Anyway Coaching & Vitaal.

Zodra de website live is laat ik het jullie weten!

Groeten van Carine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *