Biofeedback app

iphone5Onlangs kwam ik in aanraking met een nieuwe tool in een app-jasje, een Biofeedback tool. Wellicht is biofeedback niet eens bekend dus laat ik het uitleggen. Biofeedback is een methode waarbij lichaamssignalen gemeten worden, zoals spierspanning, huidgeleiding, ademhaling, hartslag en handtemperatuur. Dit kun je meten via trillingen. Abstract? Misschien voor sommigen wel, maar waar het op neerkomt is, dat je met het uitmeten van frequenties of trillingsniveaus, blokkades kunt zichtbaar maken in lichaam en geest. Stukje quantum fysica dus…. Voorheen waren dit nog fysieke apparaten, maar nu is daar dus een app voor gemaakt, de Quantum iLife Infinity app. Natuurlijk heb ik hem eerst 15 dagen lang getest en hetgeen de app kon uitmeten klopte allemaal en was herkenbaar. Razend enthousiast besloot ik dat deze app mij verder kon helpen bij het in kaart brengen van emotionele blokkades en de weerslag daarvan op het lichaam, uiteraard zonder enige medische conclusie hierbij suggereren. Doel is voor mijn  klanten zichtbaar te maken waar blokkades liggen en wat de impact hiervan is. Handig bij mensen die niet kunnen loslaten, kampen met een burnout, enzovoort. Natuurlijk vooral geschikt voor de voelers onder ons, voorwaarde is namelijk wel dat je je kunt openstellen voor de tool:-). De tool meet op diverse niveaus en behoeft uiteraard wel toelichting en juiste interpretatie, daarom introduceer ik hem graag aan jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *