Over mijzelf

Mijn naam is Carine Notenboom, gepassioneerd in mijn werk, open minded en bovenal geïnteresseerd in mensen. In wie ze zijn en wat ze beweegt om te doen wat ze doen en waarom ze keuzes nemen of juist niet.

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie Letteren met als vrije ruimte HRM en Arbeids- en Organisatiepsychologie, startte ik mijn loopbaan in diverse rollen op HRM-gebied binnen de ICT-sector. Later heb ik deze kennis en ervaring uitgebreid met ruime ervaring als coach en loopbaanadviseur op het gebied van outplacement en re-integratie.

Gaandeweg heb ik me steeds breder geori├źnteerd als verzuimspecialist en coach door het vakgebied te verkennen vanuit diverse rollen en in diverse rollen. Ik ben inzetbaar als casemanager verzuim en extern vertrouwenspersoon.

Ook op persoonlijk vlak heb ik me mogen ontwikkelen als energetisch coach en werk ik als systemisch coach. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik bijzondere mensen ontmoet met elk hun eigen verhaal, en die ik een stap verder mag begeleiden in hun ontwikkeling. Daarvoor ben ik elke dag dankbaar!