Over mijzelf

Mijn naam is Carine Notenboom, moeder van twee dochters en inmiddels loopbaanspecialist. Na mijn studie Bedrijfscommunicatie Letteren met als vrije ruimte HRM en Arbeids- en Organisatiepsychologie, startte ik mijn loopbaan in diverse rollen op HRM-gebied binnen de ICT-sector. Later heb ik deze kennis en ervaring uitgebreid met ruime ervaring als coach en loopbaanadviseur op het gebied van outplacement en re-integratie.

Gaandeweg heb ik me steeds breder georiĆ«nteerd als loopbaanspecialist en coach door het vakgebied te verkennen vanuit diverse rollen en in diverse rollen. Na een ontslag als gevolg van een reorganisatie en na het volgen van diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met als focus hooggevoeligheid (HSP), besloot ik voor zelfstandigheid te gaan. Dit leidde tot nieuwe inzichten en het vermogen om de juiste volgende loopbaanstap als coach te durven zetten. Het resultaat: Anyway Coaching!

Ondertussen ben ik alweer jaren verder en vele ervaringen rijker en ben ik nog dagelijks dankbaar voor de bijzondere mensen die ik ontmoet en die ik een stap verder mag begeleiden in hun ontwikkeling.